Кошик порожній
Додання товару в кошик

Асорті 3 видів Guido Gobino Selezione

Поделиться:
Артикул: 70443
150 г
Немає товару на складах

Розділ: Солодощі

Вид: Цукерки

Тип: Асорті

Бренд: Guido Gobino

Країна: Італія

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 500 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура

Опис Асорті 3 видів Guido Gobino Selezione

Дегустаційні замітки

Опис: Асорті з найпопулярніших цукерок Guido Gobino включає Giandujottino Tourinot, Tourinot Maximo та Maximo +39. Класичний рецепт Giandujottino Tourinot з невеликим вмістом молока перетворюється у 5 грам незабутніх, смачних шоколадних цукерок. Нотки смаженої

З чим подавати: Чудово поєднується з вишуканими винами та ромом.

Технічні характеристики

Країна: Італія

Виробник: Guido Gobino Srl

Маса / об'єм: 150 г

Додаткова інформація

Склад: цукор, П'ємотський лісовий горіх, незбиране сухе молоко, какао масло, какао екстракт з ванільних ягод Бурбон з Мадагаскару

Харчова та енергетична цінність: На 100г: 565 ккал, білки - 7.9г, жири - 36.6г, вуглеводи - 50.39г.

Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці

Термін придатності: 12 місяців



Про виробника Асорті 3 видів Guido Gobino Selezione

Назва: Guido Gobino

Адреса: Via Giuseppe Luigi Lagrange, 1, 10123 Torino, Italy

Вебсайт: www.guidogobino.it

Рік заснування: 1946

Про компанію: Gobino Guido, поєднання творчої пристрасті, шоколадного мистецтва та інновацій, вважається сьогодні одним із найкращих майстрів шоколадної справи як на національному, так і на міжнародному рівнях. Ретельний відбір тільки найкращої сировини, точний контроль на всіх етапах виробництва, пошук нових смаків з повагою до традицій, передові технології та брендинг – характерні риси шоколадної компанії Guido Gobino. Її історія розпочалася у 1946 році, коли в Турині була відкрита лабораторія по виробництву шоколаду та цукерок командиром Musso. У 1964 році Джузеппе Гобіно, батько Гвідо Гобіно, завдяки своєму великому досвідові з переробки какао-бобів, отриманому в 1950-х рр., приєднується до компанії у якості директора виробничих процесів. Джузеппе стає єдиним власником лабораторії у 1980 році, в той час компанія здійснює ретельні дослідження у галузі виробництва шоколаду, особливо звертає увагу на використання місцевих продуктів, зокрема п'ємонтського фундука. Таким чином з’являються на світ цукерки Turin Giandujotto та шоколадний крем Джанджуя. На початку 90-х рр.. здійснюється реструктуризація виробничих процесів, сімейні традиції оновлюються, але залишаються вірними стародавнім рецептам Турину. Останні роки для Guido Gobino стали періодом дуже активного розвитку, про що свідчить поява багатьох нових продуктів і вдосконалення традиційних і відомих рецептів шоколаду.

Відгуки (0) Асорті 3 видів Guido Gobino Selezione

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично

Дивіться також
Прошутто без кости San Daniele Golfera 100 г
100 г Артикул: 64634

15970грн

Оливки Каламон цельные черные натуральные Ficacci 100 г
100 г Артикул: 22867

4470грн

Рождественский штоллен KuchenMeister 500 г
500 г Артикул: 100270

10500грн

Соль розовая гималайская Galateo 65 г
65 г Артикул: 71700

16200грн

Iнші товари